jukan tateisi scaled

Storitve

Transformacija

Transformacija

Trajnostne transformacije

Poslovna odličnost se kaže skozi trajnostne in odporne poslovne modele. Imamo več kot 25 let izkušenj pri trajnostnih transformacijah organizacij, sistemov in posameznikov.

Raziskave in razvoj

Pomagamo odgovoriti kaj sploh je razvoj v vaši organizaciji in kako ga pravilno evidentirati. Od tu naprej vas celovito podpremo – RRI projekti, davčne olajšave, vpis v ARRS.

Start up in scale up

Presojanje poslovnih idej nam zaupajo podjetja, agencije in ministrstva. Vaše ideje pa znamo tudi stestirati in razviti.

Storitve

Razbremenitev

Razbremenitev

https://nec-cerknica.si/wp-content/themes/nec/dist/imagesCheckmark icon

Podporne storitve PRED oddajo vloge na javni razpis

Smo specialisti za kompleksne razpise in priprave konzorcijskih projektnih predlogov. Podjetjem, ki nimate vzpostavljenega internega oddelka za financiranje projektov, pomagamo pri oblikovanju projektnega okolja in vzpostavitvi ključnih projektnih evidenc.

https://nec-cerknica.si/wp-content/themes/nec/dist/imagesCheckmark icon

Podporne storitve PO odobrenem financiranju

Varnost izvedbe in večplastno razumevanje portfelja projektov je naša primarna skrb. Omogočamo vam, da se pri implementaciji vaših projektov lahko osredotočate na razvoj rešitev in kvaliteto vsebin, medtem ko mi poskrbimo za tehnično podporo, komunikacijo in koordinacijo.

bg 3

Storitve

Soustvarjanje

Soustvarjanje

Kompetenčni center za design management (KCDM)

Od leta 2013 dalje ambicioznim slovenskim podjetjem pomagamo pri tesnejši integraciji oblikovanja in design managementa v njihove poslovne procese. Bili smo vodilni partner projekta KCDM 3.0 - Osnove Design managementa in smo vodili projektno pisarno, ki je združevala kar 55 podjetij.

kcdm.si

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija

Od leta 2008 soustvarjamo regijsko podporno podjetniško okolje. V letih 2008-2018 smo vodili konzorcij eVEM ter v letih 2018-2022 SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska regija. Tudi danes soustvarjamo SPOT Svetovanje v regiji.

spot.gov.si